Tiffanylamp.nl

Vragen? +31 (06)-51840031
Neem contact op!
Vandaag besteld is morgen in huis

Panelen

Panelen

Het prachtige effect dat ontstaat door het licht dat door Tiffany glas schijnt is subliem bij Tiffany raampanelen Coloured by Art©. Fascinerend om te zien hoe het kleurrijke glas sprankelend en helderder wordt en de motieven op hun mooist uitkomen. Betoverend! Tiffany panelen zijn gemaakt van Favrile glas (wit glas gesmolten met helder glas).

De Tiffany glaskunst lijkt veel op glas-in-lood en daarom worden deze Tiffany raampanelen ook vaak glas-in-lood panelen genoemd. Tiffany Raampanelen kunnen vanzelfsprekend voor een raam worden gehangen, zowel voor buitenramen als binnenramen. Tiffany panelen op een standaard zijn ideaal voor plaatsing op een vensterbank of kunnen een stijlvolle afscheiding vormen in bijvoorbeeld horeca-gelegenheden. Ook kunnen ze een stukje muur verfraaien.

Een Tiffany paneel is zeer decoratief en sfeervol. Tiffanylamp.nl biedt zakelijke klanten de mogelijkheid om unieke Tiffany raampanelen aan te schaffen. De tiffanylamp.nl raampanelen zijn gebaseerd op originele ontwerpen, maar hebben door de kleurencombinaties en het vernieuwde ontwerp een moderne uitstraling verkregen. Kies voor een karakteristiek geometrisch raampaneel, zoals het Frank Lloyd Wright paneel. Florale motieven zijn altijd zeer in trek geweest voor Tiffany raampanelen. Daarom vindt u bij tiffanylamp.nl deze raampanelen in vernieuwde stijl, zoals het fleurige Poppy paneel en het elegante, stijlvolle Mackintosh raampaneel.

Filteren
Positie
Product Naam
prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
9 producten
12
24
36
12
24
36
To Top